-->

4 Nisan 2014 Cuma

Recep İvedik 1







2008 yılında türkiye yeni bir komedi bakış açısıyla yeni bir halk kahramanı Recep İvedik ile tanışacaktı..
Yönetmenliğini Togan Gökbakar’ın üstlendiği filmde Şahan Gökbaharın Şahan Gökbakar oluşunu yani Recep İvediği izleyeceksiniz..
Filmin Oyuncu Kadrosunda Şahan Gökbakar , Fatma Toptaş , Lemi Filozof , Hakan Bilgin , Tuluğ Çizgen isimleri görürken filmin yapımcılğını Faruk Aksoy ve Ayşe Germen üstlenmiştir..
90 Dakika uzunluğundaki Muhteşem bir komedi filmi olan Recep İvedik filmi 2008 yılında rekorlar kıran bir film olmuştur..Sinema severler tarafından vizyonda en çok izlenen film Recep İvedik filmi ayrıca internette ve korsan olarak satılan cd’cilerdede en çok satılan en çok izlenen film olmuştur..
Sinema Severlerin yoğun ilgisinden dolayı filmin başarısını gören yapımcı ve oyuncular 2009 yılında filmin 2.serisini ve 2.serininde yine büyük izlenme oranı olması üzerine 2010 yılında’da 3.seriyi çekmiş ve sinema severlerin seyrine sunmuştur..
Kahramanımızı Recep İvediği bu ilk seride kaba asabi agresif ancak bir o kadarda dürüst mert delikanlı ve o kaba görüntüsünün sert duruşunun altında ki yufka yürekli iyi kalbini görecek izleyeceksiniz..Ayrıca Serinin ilk filmi Recep İvedik 1′in İMDB Puanı 5.0′dır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder